Forside
Spisestue med langbord, dækket med hvide duge, vinglas og bestik, omgivet af vinkøleskabe og træhylder med glas.

Nyheder

Nyt look – samme ekspertise og passion

Vi fuldender din vinoplevelse

Vi har fået en ny visuel identitet og en ny, optimeret hjemmeside, men vores kerneværdier er de samme!

Vi er stadig Wineandbarrels med den samme passion for vin og dedikation til vores kunder.

Vi er her for at guide og hjælpe dig med din vinindretning, uanset om du er nybegynder eller vinentusiast. Vores løfte er fortsat at skabe de bedste løsninger og de bedste produkter, så din vinoplevelse bliver lige så unik, som vi ved, den kan være.

Wineandbarrels – mere end bare salg

Vi er ikke bare en webshop! Vi er også en sparringspartner og rådgiver, der hjælper dig med at finde de mest optimale løsninger til din vinsamling.

Vores sortiment spænder bredt – fra vinkøleskabe, vintilbehør og vinreoler til komplette vinindretninger – og vi stræber altid efter at skabe unikke oplevelser for vores kunder.

Vores mål er ikke kun at sælge produkter, men at være med dig hele vejen. Fra det øjeblik du begynder at overveje din vinopbevaring, til du har en færdig løsning installeret derhjemme, står vi klar med rådgivning og ekspertise.

Wineandbarrels hjalp mig med at skabe det perfekte vinrum! Deres ekspertise og rådgivning gjorde hele forskellen – jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet.

Rune - Roskilde

Webshops på tværs af Europa

Wineandbarrels er kendt for vores ekspertise, gode produkter og en service, der giver vores kunder de bedste løsninger inden for vinopbevaring og -indretning.

Vi har webshops i 15 lande, og vi har fysiske showrooms i Danmark (både Hillerød og Fredericia), Norge, Tyskland og Sverige, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi.

Fra start til slut følte jeg mig i trygge hænder hos Wineandbarrels. De guidede mig gennem hele processen og leverede en løsning, der ikke kun er praktisk, men også smuk.

Kirsten - Birkerød

Vi skaber rum til vinoplevelser

Hos Wineandbarrels arbejder vi med både faglighed og passion, og vi har et bredt kendskab til vinens verden.

Vi ved, at god vinopbevaring er mere end bare funktion – det er også æstetik og design. Derfor har vi også en stærk tilknytning til designverdenen gennem vores indretningsarkitekter, der udover at hjælpe vores kunder med indretninger, også produktudvikler.

Dette sikrer, at vores produkter – både vinreoler og vinkøleskabe – ikke kun fungerer optimalt, men også ser fantastiske ud i dit hjem. Vores designere er altid klar til at hjælpe dig.

Velkommen til Wineandbarrels' nye hjemmeside

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores nye hjemmeside, hvor du kan opleve vores brede sortiment og få inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem med vores vinløsninger.

Uanset om du søger det optimale vinglas, et vinkøleskab, en vinreol eller hjælp til en komplet vinindretning, står vi klar til at hjælpe dig. Vi håber, at vores nye digitale udtryk vil inspirere dig og gøre det nemmere for dig at finde de løsninger, der passer præcis til dine behov.

Kom og oplev det nye Wineandbarrels – med en ny, smuk indpakning, men stadig med den samme dedikation og passion, som du kender os for. Velkommen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik. Du kan altid afmelde dig igen.