Forside

Guides

Inspiration - vinkøleskabe

Vinkøleskabe

Vælg det helt rigtige for dig

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af vinkøleskabe, der omfatter produkter med flere forskellige temperaturzoner og hyldepakker med hylder i forskellige materialer. I størstedelen af vores vinkøleskabe er der også integreret LED-belysning, der kan justeres i forskellige nuancer, så det kan tilpasses rum og stemning.

Uanset om du er på udkig efter praktiske løsninger til korrekt opbevaring af din vin, eller du ønsker at tilføje et dekorativt element til dit hjem, har vi noget, der passer til enhver smag og behov.

Temperaturzoner

Antallet at temperaturzoner afhænger af, hvordan du vil bruge det.

Fordelen ved flere temperaturzoner er bl.a. muligheden for langtidsopbevaring af vin og køling af vin til servering - på samme tid og under perfekte forhold.

Læs blogindlægget Værd at vide om vinkøleskabe her og bliv meget klogere, inden du træffer dit valg.

Se vinkøleskabe med 2 kølezoner

Se mere her

Se vinkøleskabe med 1 kølezone

Se mere her

Wineandbarrels rådgiver

Har du brug for vejledning til at finde det vinkøleskab, der matcher dine behov?

Lad os hjælpe dig med at finde den perfekte løsning som passer til dine behov. Book et møde med en af vores erfarne salgs konsulenter og få personlig rådgivning. Uanset om du har brug for et diskret indbygget vinkøleskab til dit nyrenoverede køkken eller et fritstående til din kælder, så står vi klar til at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige vinkøleskab.

Besøg et af vores showrooms og oplev vores udvalg af vinkøleskabe i høj kvalitet, eller book et møde i dag og lad os hjælpe med at finde den perfekte opbevaringsløsning til din vin.

Placering

Et fritstående vinkøleskab kan man placere stort set, hvor man vil, så længe der er 5 cm fri luft på alle siderne.

Et vinkøleskab til indbygning er lavet til at erstatte et køkkenmodul.

Et integrerbart vinkøleskab placerer man i et eksisterende køkkenmodul. Dvs. at man allerede har et køkkenskab, og så placeres vinkøleskabet på en hylde i selve køkkenmodulet.

Læs meget mere om de forskellige placeringer her.

Se fritstående vinkøleskabe

Se mere her

Se indbyggede vinkøleskabe

Se mere her

Inspiration

Vælg det helt rigtige vinkøleskab

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af vinkøleskabe, så uanset om du er på udkig efter praktiske løsninger til korrekt opbevaring af din vin, eller du ønsker at tilføje et dekorativt element til dit hjem, har vi noget, der passer til enhver smag og behov.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik. Du kan altid afmelde dig igen.