Forside

Guides

Inspirationsside - vinreoler

Vinreoler

Vælg det helt rigtige for dig

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af vinreoler, der omfatter produkter med plads til flere antal flasker i forskellige skeletter og materialer. Helt fra den lille vinsamling på få flasker helt op til den store vinsamling på flere tusinde flasker.

Materialerne fås i både træ og metal i forskellige træsorter og farver, så du kan tilpasse installationen til dit behov, rum og stemning.

Uanset om du er på udkig efter praktiske løsninger til korrekt opbevaring af din vin, eller du ønsker at tilføje et dekorativt element til dit hjem, har vi noget, der passer til enhver smag og behov.

Typer

Typen af vinreol afhænger af, hvordan du vil bruge din vinopbevaring. Handler det for dig om at opbevare flest flasker henover længere tid, eller skal vinreolerne anvendes som en del af din indretning?

Køber du ofte en større volumen af den samme vin, så er det smart med en reol med store rum. Er du mere typen, der køber en eller to flasker af hver vin? I så fald er det smartest med uhindret adgang til hver enkelt flaske på en udtrækshylde, i en indstiks- eller enkeltflaskereol.

Læs blogindlægget værd at vide om vinreoler, inden du træffe den helt store beslutning.

Opdag modulopbyggede vinreoler fra Caverack

Se mere her

Oplev en kundecase med Caverack

Se mere her

Wineandbarrels rådgiver

Drømmer du om den perfekte vinopbevaringsløsning?

Hos Wineandbarrels forstår vi vigtigheden af at finde den rette balance mellem funktionalitet og æstetik.

Vi er her for at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakt os, så dykker vi sammen ned i dine ønsker, behov og den unikke stil, du drømmer om.

Du kan også selv prøve dig frem med vores indretningsværktøj, hvor du kan indrette dit eget vinrum og visualisere dine vindrømme.

Vinreol med firkantede og diagonale rum, fyldt med vinflasker, trækasser og konserverede delikatesser i glas

Se hvordan, du kan bygge dit eget vinrum

Se mere her

Indret din egen vinkælder

Se mere her

Inspiration

Vælg den helt rigtige vinreol

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af vinreoler, så uanset om du er på udkig efter praktiske løsninger til korrekt opbevaring af din vin, eller du ønsker at tilføje et dekorativt element til dit hjem, har vi noget, der passer til enhver smag og behov.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik. Du kan altid afmelde dig igen.